stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Duitsland » Wie waren ouders van Hannelore Cichowski, * Lindenthal 1930? opgelostProfiel afbeelding

Beste mensen, 

Ik vroeg me af wie de ouders van Hannelore Cichowski waren. Ze was geboren op 10 juni 1930 in Lindenthal (duitsland). Ik begrijp dat ze later ging verhuizen naar Belgie. Ze ging daar trouwen met Rene Florquin.  Hannelore is al overleden. Rene ook. 

hartelijk bedankt,

mvg sanny

sanny van der schoot - 16 nov 2021 - 15:35 (laatst bijgewerkt 6 jan 2022 — 14:43 door auteur)

Ik vermoed dat 'Zikowski' en 'Zikowsky' meer gebruikelijke spellingsvarianten van dezelfde naam zijn. Ik heb helaas Hannelore nog niet in Duitsland terug kunnen vinden.

-Bart- - 22 nov 2021 - 15:09

Bart,

Oh jammer, dat u informatie over Hannelore niet hebt gevonden.

Bedankt voor uw moeite.

Mvg Sanny

sanny van der schoot - 6 jan 2022 - 14:44


Bart,

Zou u nog keer willen nakijken?

Ik heb naam Maria Fall Cichowski.  Ik vermoed dat ze in Duitsland was geboren, maar ik denk dat haar familie uit Polen kwam. Misschien zou het iets helpen en verder te komen. Volgens mij was ze al overleden in Duitsland.

Hartelijk bedankt.

Mvg Sanny

sanny van der schoot - 7 jan 2022 - 15:24De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu