stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3555

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Dit is een foto van de familie Adrianus van Donk met echtgenote Janna Broersen met zoon Wouter van Donk en echtgenote Maria Adriana Eedel Bloedt en dochter Trijntje Adriana van Donk met echtegenoot Cornelis Hoogendam

Het gaat mij om het meisje Jannetje Sara Truus Hoogendam geboren 18-10-1930 te Rotterdam en haar broer Adrianus Cornelis Hoogendam geboren 25-6-1934 te Rotterdam.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Ik wil weten waar en wanneer deze kinderen zijn overleden en wie hun echtegenote of echtgenoot waren.

Steekwoord(en)

familie Hoogendam familie Van Donk geboorteplaats Rotterdam overlijdensdatum 

Vraagsteller

wilma van der weel

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 4 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Cornelis Hoogendam vertrekt in okt 1938 met zijn gezin van Rtd naar Vlissingen (stadsarchief.rotterdam.nl). Hij adverteert geregeld in de krant (delpher.nl).

W. van der Kooij

Dag Mevr/Mej van der Weel.... Geboren in 1930 en 1934 ? Had U al wel bedacht dat het helemaal niet onmogelijk zou kunnen zijn, dat zij nog gewoon leven !

WIJKENSIS

Ja maar ik weet dat de dochter in 2009 is overleden geprobeerd om bij CBG een persoonskaart op te vragen maar het blijkt dat voor dat overlijdenskaart een storing is geweest bij overdracht van de gemeentes naar CBG. Alleen als je de overlijdensplaats weet kom je verder. Over de vader en moeder Hoogendam weet ik genoeg het gaat echt alleen maar over de kinderen op de foto.

wilma van der weel

https://www.myheritage.nl/research/collection-1/myheritage-stambomen?s=67181481&itemId=217288011-1-500012&action=showRecord

carel voss

Heeft u ook een suggestie?