stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3809

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Dit is het gezin van mijn opa en oma Schipper-Visee bij hun 25-jarig huwelijksfeest op 7 april 1945, in Rotterdam. Naast het bruidspaar, Marinus Schipper (1894-1979) en Wilhelmina Visee (1895-1984), hun kinderen Frans (1920), Wilhelmina (Wil) (1921) en haar echtgenoot Wim Hanswijk, Johan Cornelis (1922), Leo, mijn vader (1924-1990), Andries (1925), Arie Hendrik (1926) en Anni (Anna) (1932).

Allen zijn inmiddels overleden, mogelijk dat de oudste dochter Wilhelmina (1921) nog in leven is.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Ik zou graag in contact komen met nabestaanden van de afgebeelde familieleden of anderen die mij kunnen helpen met het completeren van gegevens van deze personen in mijn stamboom. U kunt mij bereiken op marcel.schipper@quicknet.nl.

Steekwoord(en)

Familie Schipper Visee Rotterdam 

Vraagsteller

Marcel Schipper





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Hallo, ik weet niet of het u bekend is, maar ik kom zelf uit Amerongen en weet dat daar ook iemand woont die Visee heet. Weet wel dat er zolang ik me kan herinneren een Visee bij mij in de straat woonde en volgens mij woont er nog steeds iemand met die naam. Dat is de Prins Bernhardlaan in Amerongen.  Hoeft natuurlijk geen familie te zijn maar het is te proberen. Ook kunt u eventueel de foto met oproep op Facebook plaatsen op de groep "Amerongen Toen en Nu" Veel succes.

Marian Peeneman

Deze mensen zien er opmerkelijk goed gevoed, gezond en vrolijk uit. Opmerkelijk voor mensen die net de hongerwinter achter de rug hebben.

Johan Kloosterman

goeden  dag    

ik  zag uw  zoek  plaatje   Visee    

na    DNA    onderzoek    van  mijn kant  uit    zijn  alleen    over   vertakking     van  VISEE      

vrg   

 

Maria-imanse

Heeft u ook een suggestie?