stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4698

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Familie IJsseldijk? Familie van der Horst? Deze foto troffen we aan in het archief van mijn vader Benny (of Bennie) IJsseldijk (links op de foto,1928-2018). Maar geen idee wie de man/jongen rechts op de foto is. De foto is afkomstig van mijn oma, Jacoba Johanna IJsseldijk (1893-1981) uit Rotterdam, de moeder van Benny IJsseldijk (voluit: Bernardus Johannes Josephus). Ik weet van deze foto verder niets dus is de vraag: wie kent de man rechts op de foto? Is dit de biologische vader van mijn vader? Naar alle waarschijnlijkheid Bernardus Johannes Josephus van der Horst (1861-1931).





Of is dit wellicht de stamvader Bernardus IJsseldijk (de vader van mijn oma Jacoba Johanna IJsseldijk). De gelijkenis tussen beiden (links en rechts) is treffend, maar misschien is dat meer wìllen dan werkelijkheid... Dus wie herkent de man rechts, gelinkt aan de familie IJsseldijk of Van der Horst uit Rotterdam.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Familie IJsseldijk? Familie van der Horst? Ik weet niets van de man rechts. Dus is de vraag: wie kent de man rechts op de foto? Is dit de biologische vader van mijn vader (B.J.J. van der Horst)? Of is dit wellicht de stamvader Bernardus IJsseldijk (de vader van mijn oma Jacoba Johanna IJsseldijk). De gelijkenis tussen beide mannen op de foto is treffend, maar misschien is dat meer wìllen dan werkelijkheid.





Dus wie herkent de man rechts, in ieder geval gelinkt aan de familie IJsseldijk en de familie Van der Horst (Delft, Rotterdam).

Steekwoord(en)

Familie IJsseldijk familie van der Horst Rotterdam Delft Jacoba Johanna IJsseldijk Bennie IJsseldijk Bernardus Johannes Josephus van der Horst 

Vraagsteller

Kees Overbeeke





Suggesties

Er zijn nog geen suggesties gedaan.


Heeft u een suggestie?