stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Uitzendschema augustus 2015 "Who do you think you are"/ US versie op TLC NederlandProfiel afbeelding

13 augustus 13:05 uur

Actrice Helen Hunt duikt in de stamboom van haar vaders kant van de familie. Ze weet dat haar grootouders rond 1900 in California woonden, maar meer weet ze eigenlijk niet.

 

14 augustus 13:05 uur

Countryzangeres Reba McEntire duikt in haar familiegeschiedenis. Tijdens een bezoek aan North Carolina is ze geschokt als blijkt dat haar familie te maken had met de slavenhandel.

 

17 augustus 12:55 uur

Actrice Helen Hunt duikt in de stamboom van haar vaders kant van de familie. Ze weet dat haar grootouders rond 1900 in California woonden, maar meer weet ze eigenlijk niet.

 

18 augustus 12:55 uur

De Amerikaanse actrice en filmproducent Rita Wilson, echtgenote van acteur Tom Hanks, reist naar Griekenland en Bulgarije om meer te weten te komen over haar overleden vader

 

19 augustus 12:55 uur

Actrice Edie Falco onderneemt een reis om meer te weten komen over het leven van haar mysterieuze overgrootvader George McGrath. De reis voert haar van Manhattan naar Penzance.

 

20 augustus 12:55 uur

Acteur Rob Lowe reist naar Washington, DC waar hij op zoek gaat naar zijn voorouder John Christopher East, die ten strijde trok in de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

 

21 augustus 12:55 uur

Actrice en schrijfster Rashida Jones, komt meer te weten over haar grootmoeder Rita en haar Joodse afkomst. Ze begint haar zoektocht in New York, waar Rita in de jaren 30 als danseres werkte.

 

24 augustus 12:55 uur

Acteur Jason Sudiekes gaat naar Chicago om het leven en de dood van zijn grootvader van zijn vaders kant te onderzoeken. In Pennsylvania doet hij een ontdekking over zijn over-overgrootvader.

Ger Lange - 13 aug 2015 - 09:15Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu