stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Onderzoek naar voorouders Guilielmus Peeters Leuven en Eisabeth van Ham uit Thienen



Profiel afbeelding

Dank voor uw reactie.

Ik begrijp het woordje 'maar' niet en daarom ook niet het verband tussen Lammert Peeters (gest. 1846) en Maria Elisabeth van Ham (gest. 1843). 

Maria Elisabeth uit Hoegaarden (B.) was gehuwd met Pieter Peters; Elisabeth van Ham uit Thienen (B. nabij Leuven) met Guilielmus Peeters, volgens de bekende brondocumenten. Dat deze Lammert (alias Guilielmus) te Antwerpen geboren werd, is vooralsnog onbekend. Guilielmus is zeer waarschijnlijk geboren te Leuven. Zie de eerdere correspondentie. 

Mvg, Hubert JMW Peters

Hubert JMW Peters - 30 mar 2016 - 23:55

Dag Hubert

Mijn bemerking was dat Elisabeth van Ham  al weduwe was in 1843 , dus moet haar man overleden zijn voor 1843 en dus niet later in 1846 .( Lammert zal dus een andere persoon zijn ) Daarom het woordje " maar"

MVG-Paul

vap - 31 mar 2016 - 09:21

Dank. Ik begrijp het. We ploegen verder.

Mvg, Hubert JMW Peters

Hubert JMW Peters - 31 mar 2016 - 10:48


Nu kom ik weer terug op uw bericht van 27 maart 12.10 uur. Ik raakte enigszins in de war. Maria Elisabeth van Ham uit Jutphaas (*Hoegaarden) is namelijk niet dezelfde persoon als Elisabeth van Ham uit Utrecht (*Thienen). Waarschijnlijk zijn zij wel familie van elkaar (nichtjes?).

Ik zoek weer verder naar Elisabeth van Ham uit Thienen en haar man Guilielmus Peeters uit Leuven. 

Ik dank u natuurlijk wel voor uw aandacht in dezen.

Hubert JMW Peters

Hubert JMW Peters - 2 apr 2016 - 21:00







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu