stamboomforum

Forum logoFamilie Archivaris » interne link in pagina


Profiel afbeelding

Ik heb een verhaal geplaatst en wil via een interen link kunnen springen in de pagina. Als ik de link mogelijkheden gebruik en 'interne link in pagina' aanklik, dan krijg ik de boodschap 'geen interne links in document gevonden'. Ik kan nergens instructies hierover vinden. Heeft iemand hier ervaring mee?

Gr. Theo

Theo Mur

Everardus Rollema

Ik heb begrepen dat men in fora geen vragen moet samenvoegen maar zoveel mogelijk als aparte items moet indienen.

Ook leg ik graag eerst een probleem voor aan medegebruikers (ik meen dat fora daar voor zijn) alvorens een ontwikkelteam in te schakelen.

Gr. Theo

Theo Mur

U was aan het communiceren met de moderator in de andere topic en had daar nog geen antwoord opgegeven en vervolgens al weer een nieuwe topic aangemaakt, die mogelijkerwijze ook door de moderator zal worden beantwoord.
Ik zag dat U nu wel de vraag van de moderator heeft beantwoord.

U heeft problemen met Familie Archivaris en dan is het logischer wijs om Uw gesprek voort te zetten met de moderator.

Ik spreek uit ervaring daar ik ruim 12 jaar moderator van dit forum ben geweest en Yolanda het stokje heeft overgenomen van ondergetekende, maar ik denk dat U dat wel wist, gezien Uw lange tijd van inschrijving.

 

Vriendelijke groet,

Everardus

Everardus Rollema

Bedankt voor uw reactie. Ik mag dan al lange tijd zijn ingeschreven maar heb geen ervaring met de fora vandaar dat ik uw status niet kende.

Ik ben tot op heden een vrij passieve gebruiker van Genealogie Online omdat ik een eigen website onderhoud. Ik overweeg echter om met mijn website te stoppen en alles onder te brengen bij GOL. Ik test daarom de functionaliteit van verschillende onderdelen.

Ik zal uw advies opvolgen en opmerkingen en vragen aan Yolanda voorleggen. Is er een mogelijkheid om dit rechtstreeks te doen?

Met vriendelijke groet,

Theo

Theo Mur


Beste Theo,

Via profiel,
aanklikken

 

zie rechts: Neem contact op

Vriendelijke groet,
Everardus

Everardus RollemaPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu