stamboomforum

Forum logoArchiefinstellingen, bronnen en inventarissen » Update van de Akte Inspirator - zoeken in bronnen / zoek naar scans / zoek naar archieven



Profiel afbeelding

De Akte Inspirator is een extensie voor de Chrome browser die bij het openen van een nieuw tabblad, in plaats van een wit scherm, een willekeurige historische akte toont als achtergrond.

De Akte Inspirator gaf altijd al toegang tot een deel van de functies van de Genealogie Werkbalk, maar dit is in de laatste update uitgebreid! Wanneer er op het Genealogie Werkbalk logo wordt geklikt (rechtsboven op het nieuwe tabblad) verschijnen de zoekfuncties. Elke zoekfunctie heeft een eigen mini-tabblad die overeenkomst met de zoekfunctie op de Genealogie Werkbalk website: zoek in bronnen (op naam), zoeken naar scans (bij FamilySearch) en zoek naar archieven (op (plaats)naam)

Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Als u de Akte Inspirator al eens heeft geïnstalleerd wordt deze automatisch ge-update.

Heeft u de Akte Inspirator nog niet dan kunt u deze vanuit de Google's Chrome web store (gratis) installeren via de directe link https://chrome.google.com/webstore/detail/akte-inspirator/kdlkkklfeldbboehficiaaiblncndhpn  

Bevalt de Akte Inspirator niet, dan kunt u deze weer eenvoudig verwijderen uit Chrome door met de rechter muistoets te klikken op het Genealogie Werkbalk ikoontje in de toolbar van Chrome, daar vindt u de optie "Verwijderen uit Chrome..."

Bob Coret - 19 nov 2018 - 19:56







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu