stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Gesloten berichten opgelostProfiel afbeelding

Betreft Stamboom Forum (via Chrome browser)

Het automatisch sluiten van berichten lijkt een feature die niet wordt gewaardeerd. Ik denk met name omdat de functie niet goed begrepen wordt, niet goed uitgelegd. Sluiten betekende niet weg, maar meer "uit beeld". Doel was om berichtplaatsers te motiveren om hun bericht op "opgelost" te zetten of om zelf een reactie te plaatsen zodat andere het bericht weer "in het vizier" krijgen.

Het automatisch sluiten van berichten (na 8 maanden) is nu uitgezet. Om het beschreven doel te ondersteunen is er nu een Mijn berichten pagina gekomen (oa. te bereiken door te klikken op je naam in het menu rechtsboven). Op deze pagina staan de berichten die u heeft geplaatst, met daarbij hoeveel reacties en wanneer de laatste reactie was. Het bekende 'opgelost' ikoontje is ook hier zichtbaar, zodat u zelf in de gaten kunt houden welke van uw berichten weer eens 'opgeschud' moeten worden om alsnog reacties te krijgen of wellicht alsnog op 'opgelost' gezet kunnen worden.

NB: de Helpdesk en Hulp bij abonnementen fora zijn speciaal, ook omdat hier actief door mij en vrijwilligers op wordt geacteerd en een overzicht van wat "open" staat van belang is. Berichten in deze twee fora zullen na 3 maanden inactiviteit van status blijven veranderen. Gesloten houdt hierbij in dat er geen actie meer ondernomen wordt, berichten worden niet weggegooid.

Bob Coret - 24 jun 2022 - 20:43 (laatst bijgewerkt 24 jun 2022 — 20:47 door auteur)

Geweldig!

Heel mooi ook die "mijn berichten" pagina. Ik vind dit echt een aanwinst! Ik hield mijn berichten zelf al bij, maar dit is natuurlijk veel gemakkelijker.

Het automatisch sluiten van berichten (na 8 maanden) is nu uitgezet

Gaan de berichten die de afgelopen tijd gesloten zijn nu ook weer open?

Anneke 2 - 24 jun 2022 - 21:08

Bob Coret - vandaag - 20:43 (laatst bijgewerkt vandaag — 20:47 door auteur):

Het automatisch sluiten van berichten (na 8 maanden) is nu uitgezet. 

Heel fijn dat er gekeken wordt naar wat gebruikers graag willen, mijn complimenten!

Om het beschreven doel te ondersteunen is er nu een Mijn berichten pagina gekomen (oa. te bereiken door te klikken op je naam in het menu rechtsboven). Op deze pagina staan de berichten die u heeft geplaatst, met daarbij hoeveel reacties en wanneer de laatste reactie was.

En dat is een heel mooie toevoeging, vind ik.

Hartelijk dank!

Carl

Carl73 - 24 jun 2022 - 23:16

Heel fijn dat het automatisch sluiten van berichten nu is uitgezet. Het overzicht van je eigen berichten is ook een hele fijne toevoeging. Bedankt!!

Dorian Swarts - 25 jun 2022 - 12:14

Top ! Hartelijk dank !

En zoals Anneke2 al vroeg:  "Gaan de berichten die de afgelopen tijd gesloten zijn nu ook weer open?"  

Karen - 25 jun 2022 - 17:29


Zo te zien gaan de eerder gesloten berichten (voor 24-10-2021) niet meer open. Ik heb mijn eigen berichten van voor die tijd inmiddels allemaal weer open gezet, dat gaat heel gemakkelijk via de "mijn berichten" pagina. Onderaan ieder bericht kun je klikken op "heropen onderwerp".

Anneke 2 - 26 jul 2022 - 09:09De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu