stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Verkeerde koppeling bij aanknopingspuntenProfiel afbeelding

Begin augustus had ik alle aanknopingspunten doorgenomen en verwerkt. Nu blijken er opeens weer 18 aanknopingspunten nog niet door mij bekeken te zijn. Dit kan dus niet, maar deze aanknopingspunten kloppen ook totaal niet. 

Als ik op de 1e pagina kijk, lijken de namen te kloppen. Ga ik naar "open vergelijkingsvenster" dan komen er totaal andere personen te voorschijn dan er op de 1e pagina staan. 
Het gaat dan om gegevens van de stambomen: De bomen van Kreijkes door Kreijkes en die van Noordwijkerhout Van Toen (NoVaTo) door Bert Hogervorst.

Er is hier duidelijk iets niet goed gegaan.
 


 


 

Mary Schroder - 22 aug 2023 - 11:36

Bedankt, ik heb omtrent dit probleem ook op https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/88208/0/probleem_bij_aanknopingspunten_in_andere_publicaties gereageerd.

Het komt erop neer dat de ID's van personen in de NoVaTo publicatie zijn gewijzigd. Genealogie Online zal deze niet meer kloppende aanknopingspunten verwijderen.

Bob Coret - 22 aug 2023 - 15:39


Dank voor je reactie Bob.

Mary Schroder - 22 aug 2023 - 15:48Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu