stamboomforum

Forum logoHelpdesk » ik sta in een stamboom ongevraagd en ik wil er graag af en ik leef dus nog opgelost



Profiel afbeelding

Geachte heer, mevrouw,

Tot mij verbijstering vond ik al googled op iets anders mijzelf in een stamboom; volledige naam, geboortedatum en mijn zussen (beide ook nog inleven) en mijn overleden familieleden, maar dat laatste is niet erg. Mij is niets gevraagd. Ik wil dus graag per direct van de site af. En mijn zussen graag ook. Als ik uw richtlijnen lees mag dat dus niet levende mensen met voornamen, geboortedatum, adres waar we gewoond hebben e.d. opnemen. Ik hoop zeer spoedig op een reactie van u. 

E.G. van de Mortel

Elma van de Mortel - 12 nov 2023 - 00:06

Op de startpagina van de stamboom kunt u contact opnemen met de beheerder van die specifieke stamboom.

Die heeft - kennelijk ten onrechte - ingesteld dat hij uw toestemming heeft. Hij kan uw gegevens onzichtbaar maken.

Gerrit Scholl - 12 nov 2023 - 08:36

Dank voor het bericht, maar dat heb ik al gedaan met tot nu toe geen reactie. Dus dan vraag ik mij af wat de volgende stap is. 

Elma van de Mortel - 12 nov 2023 - 17:13

Dag Elma, wanneer heb je de genealoog aangesproken op z'n gedrag? Zag net dat ie eind oktober nog z'n publicatie heeft geupdated. Hij leeft dus nog wel. Als 'n auteur uiteindelijk weigert je verzoek in te willigen gaat Bob Coret zelf wel aan de slag, maar liever niet natuurlijk. 

Pauline Berens EBBI - 12 nov 2023 - 17:36

Dag Pauline, Dat heb ik vorige week gedaan. Ik heb het bericht nu nogmaals gestuurd voor de zekerheid. Mensen kunnen natuurlijk met vakantie zijn e.d., maar ik zou het wel fijn vinden als er enig tempo in zit. Ik vind het erg onprettig.

Elma van de Mortel - 12 nov 2023 - 17:57

Heel vervelend Elma. Het wachten is op 'n reactie van de betreffende auteur of op het volgende overleg van Bob Coret en Yolanda Lippens, zie

https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/88831/0/griep_op_de_helpdesk_update_nog_steeds_niet_terug

Pauline Berens EBBI - 13 nov 2023 - 10:27

Mijn gegevens zijn er nu af gelukkig. Dank voor het meedenken. 

Elma van de Mortel - 15 nov 2023 - 23:41


Wil je je probleem als opgelost markeren a.j.b.? Dan kan de aandacht van dit forum zich weer meer richten op nieuwe problemen:-)

Pauline Berens EBBI - 16 nov 2023 - 12:54







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu