stamboomforum

Forum logoGenealogische software » Ervaringen met grote stamboom uitprinten

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Marc,

Als ik je goed begrijp, zeg je dat je op zoek bent naar een grafische rapportage die twee kanten opwerkt, zowel naar nazaten, als naar voorouders. Het lijkt mij dat dit op te lossen moet zijn met een rapportagesjabloon dat doet wat jij wil. Misschien is het een idee om eens te vragen op het Aldfaer forum of er iemand is die hier ervaring mee heeft. Of anders kijken in de Handleiding Sjablonen of er een specifieke instelling van de hooks nodig is. Het programma heeft veel mogelijkheden om een rapportage naar een specifieke wens in te richten.

Groet, Armand

Armand Servaes

Met Reunion is het mogelijk om 99 generaties naar 'boven' te printen (dus de voorouders) en 99 generaties naar 'beneden' (dus alle nakomelingen) en dat zonder knippen, plakken of maken van meerdere prints.

Kaders met foto's (als gekoppeld). Kaders aanpasbaar per stuk, bijv. textueel, per generatie, per familie, schaduwwerking, kleur etc. Alle lijnen aanpasbaar in dikte en kleur. Foto's of andere afbeeldingen evenals tekkst vrij toe te voegen en aanpasbaar.

 

Frans van Bodegom

Reunion NL HelpDesk

F.J. van Bodegom

"Ik zie dat ik zelf 15 generaties er op kan krijgen, maar hoe krijg ik ook het nageslacht van dochter zichtbaar?"

Eh... Haar de pil geven ? :-)

(sorry, could not resist...

Leo

Leo te Braake


In aanvulling op bovenstaande opties

Met One Page Genealogy (download http://onepage-genealogy.software.informer.com/ ) kun je een stamboom maken met naar wens aantal generaties nakomelingen en/of voorouders.

Lees gedcom bestand in, kies startpersoon, kies aantal of alle voorouders/nazaten en genereer.

Eenvoudige bediening, even wat stoeien met beste instellingen (lettergrootte, kleur, paginaformaat) en je krijgt een fraaie en handige PDF.

Om te printen, pdfunlock.com het bestand en je kunt het (laten) afdrukken op een plotter.

www.treeseek.com heeft ook een leuke optie voor 4 tot 9 generatie prent van gedcom (zie Try Now).

Succes!

frankPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!