stamboomforum

Forum logoFora » Genealogische software » Hulp bij Aldfaer door iemand in de buurt .Opgelost! Met heel veel dank aan Jan K.!

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Ik ben al enkele jaren bezig met Aldfaer maar zou graag in contact komen met iemand die ervaring heeft met het gebruik hiervan en enigszins bij mij in de buurt woont. Ik zit nog met veel vragen,heb ook het Aldfaer-instructieboek maar wordt daar ook niet wijzer van!Ik zou dan naar diegene toe kunnen gaan.

Als ik de stamboom van mijn man wil gaan invoeren weet ik niet of ik dan een nieuwe moet aanmaken(en hoe?)of dat ik die gewoon kan maken bij de al bestaande van mijn kant. Of gaat alles dan door elkaar lopen  zodat je het niet meer kan overzien?

Het is nu al heel veel wat er in de persoonslijst staat!

Met vriendelijke groeten,

Annemieke.

Heemstede (Noord-Holland),bij Haarlem.

Annemieke

Ik heb de stambomen van mijn man en mezelf gewoon gecombineerd. We hebben ook gezamenlijke voorouders dus die hoef ik dan niet dubbel in te voeren.

 

Nieuwe stamboom aanmaken? Simpel/ Eerst de openstaande stamboom opslaan en sluiten en dan bestand nieuw aanklikken.Wel duidelijke namen aan je stambomen hangen anders zoek je je rot waar je ze hebt gelaten. Ik heb ze allemaal in een directory " Aldfaer" gezet.............. Succes!

 

En nee ik woon niet in de buurt, Midden Frankrijk is niet echt in de buurt vrees ik.

Annemarie57

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor je reactie!

Ik hoop nog altijd op reacties van mensen die iets dichterbij wonen!

Vriendelijke groeten,

Annemieke.

Annemieke

ik stuur u een PB

grtn

Jan_K.

Ik kan u eventueel op een veilige mannier ook op afstand helpen...

Ruudje

Beste Ruud(je)

Bedankt voor de reactie maar er heeft zich iemand gemeld die in de buurt woont.

Met vriendelijke groeten.

Annemieke

Wilt u dan aub opgelost plaatsen in de kop van het Topic. Dit kan door naar het 1e topic te gaan bewerk en dan in de kop opgelost links onder bevestigen.

 

Mvg

Elisabeth


Beste Elisabeth,

 

Dat wat u voorstelt begrijp ik niet helemaal,ik zie nergens linksonder staan :opgelost.

Maar ik wil wel graag nog reacties op mijn vraag krijgen omdat er wellicht meerdere mensen in de buurt nog reageren! Dus het is nog niet echt opgelost!

Met vriendelijke groeten,

Annemieke.

Annemieke
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!