stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3616

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Op deze foto zijn waarschijnlijk afgebeeld het echtpaar Jan heddes Heidinga en Hiske Pieters Arendsma gehuwd op 3 april 1848 in Opsterland.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Is mijn informatie juist en weet iemand de namen van de overigen op de foto en hun relatie tot het echtpaar. Dank U.Mocht dit niet zo zijn wie zijn het dan wel ?

Steekwoord(en)

Opsterland Heidinga 

Vraagsteller

arno koster





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 7 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Dit betreft waarschijnlijk een gezinsfoto. Vader en moeder met hun kinderen. Het zal niet om het gezin van Jan en Hiske Heidinga gaan, omdat deze foto van omstreeks 1910/1915 dateert.

Johan

waaraan is deze datering af te leiden ?

arno koster

Kleding, haardracht, etc.

Johan

Bedankt

arno koster

Na de suggestie van F.Huisman is intussen duidelijk wie dit zijn. Het is inderdaad de familie Bosma/Bergsma met daarop uiterst rechts zittend Marijke Bosma mijn grootmoeder. Ik kan dit met zekerheid bevestigen omdat er een pentekening van haar afbeelding op deze foto is opgedoken waarvan is vastgesteld dat dit mijn grootmoeder Marijke Bosma is. Het gaat dus om het gezin van mijn overgrootouders. Nog meer info is natuurlijk van harte welkom. Uit deze hoek is mij weinig bekend omdat Marijke Bosma als jonge weduwe is hertrouwd en haar kinderen uit het huwelijk met Jan Koster door de familie van de overleden vader zijn opgevoed.

arno koster

dag Arno, ik heb mogelijk nog wat meer om deze mensen heen. Ik kan je dat sturen. Op welk email adres kan dat? Ik heb een stuk van de Heidinga's uitgezocht. Met vriendelijke groet, Mariëtte Bonenkamp

Mariette Bonenkamp

Dankzij Femmie Huisman heb ik alle namen bij de afgebeelde foto, alleen die van het meisje tussen het echtpaar in niet. Als die ook nog iemand weet heb ik de info compleet .Verder zou de zoon Johannes op deze familiefoto ontbreken. Heeft iemand daar nog een foto van ? Arno

arno koster

Heeft u ook een suggestie?