stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4554

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Jacoba Petronella Hendrika Nagtegaal geboren 31 januari 1893 en gestorven 1970 in Amsterdam

Vraag over deze afbeelding gesteld

Wie herkent haar?





Dit is dus mijn oma die in ons gezin doodgezwegen werd omdat ze mijn vader bij haar huwelijk met ene Gijsbertus Lambertus Kok "weggegeven" heeft aan een vriendin/buurvrouw (Geertje Pals) die de rest van haar leven voor hem gezorgd heeft en zijn oudere zusje werd erkent door Kok.







Ik heb op FB 1 van haar kleinkinderen teruggevonden, die heeft mij gemailt ,maar buiten dat hij mijn vader aan zijn stamboom heeft toegevoegd als zijn oom en mij beloofde een paar foto's te bezorgen weigert hij mij te antwoorden , beetje lullig maar helaas.







Nu zoek ik dus een ander kleinkind want er zijn meerdere kleinkinderen of iemand die het ware verhaal aan mij kan vertellen, wie was mijn oma en wat is de reden van het afstaan van mijn vader en zijn oudere zusje houden?






Is er misschien iemand die deze vrouw herkent en meer weet over haar leven etc etc







Mijn vader is geboren in de Wittenburgerdwarsstraat 15 Amsterdam in 1920 en in 1921 is hij weggegeven aan de buurvrouw van nummer 16.

Steekwoord(en)

familie Nagtegaal - Kok 

Vraagsteller

Richard Nagtegaal





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 2 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Wat heb wel heb gevonden, is dat Gijsbertus en Jacoba bij hun huwelijk nog een dochter Maria Johanna erkenden.

B Volger

Ja dat was de oudere zus van mijn vader waar wij het bestaan ook niet van wisten en met die Gijsbertus heeft ze nog 6 kinderen gekregen .
Het is heel vaag dat het meisje werd erkent en de baby werd weggegeven aan de buurvrouw, maar wel de naam Nagtegaal bleef dragen.

Richard Nagtegaal

Heeft u ook een suggestie?