stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4658

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Links vooraan, de forse man met de tas in de hand is mijn grootvader Simon Daniel Jan Anthonie Admiraal. Mijn grootvader is in 1894 geboren in Middelburg maar woonde ook in Hilligersberg, Rotterdam en Haarlem.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Ik ben benieuwd of er iemand is die deze foto herkent en me wat meer kan vertellen over waar en wanneer deze foto genomen is. En ik ben ook heel nieuwsgierig of iemand de andere mannen herkent.

Steekwoord(en)

Simon Daniel Jan Anthonie Admiraal Misschien voor of tijdens de tweede wereldoorlog  

Vraagsteller

Marjolein Kramer

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Misschien een groep vertegenwoordigers die hij moest aan sturen? https://resolver.kb.nl/resolve?urn=MMNHA03:179044002:mpeg21:a00073

A.Peters

https://resolver.kb.nl/resolve?urn=MMNHA03:179044002:mpeg21:a00073 En vertegenwoordigde hij dit merk vanuit Rotterdam na zijn tijd in Haarlem?

A.Peters

Beste A. Peters,

Sorry voor de late reactie maar ik was even op vakantie ?.

Dank je wel voor je reactie op mijn foto. Allereerst wat leuk dat je deze advertentie gevonden hebt. Ik herinner me dat mijn vader wel ooit sprak over deze stofzuiger en dat opa daar in handelde. Of hij dat ook nog deed toen hij in Rotterdam woonde zou ik niet durven zeggen. Maar ik weet ook niet wanneer deze foto genomen is en of het in Rotterdam was. 
Maar in ieder geval bedankt voor de advertentie!!

 

groetjes Marjolein Kramer 

 

Marjolein Kramer

Heeft u ook een suggestie?