stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » Boos op het CBGProfiel afbeelding

Alzo de wet: http://wetten.overheid.nl/BWBR0034327/geldigheidsdatum_28-09-2015#Hoofdstuk4_2_Artikel33

Artikel 33

2. De vergoeding, bedoeld in het eerste lid, bedraagt in het geval van verstrekking uit het persoonskaartenarchief en het schakelregister € 4,05 per persoon op wie het verzoek betrekking heeft.

  • 3. De vergoeding, bedoeld in het eerste lid, bedraagt in het geval van verstrekking uit het centraal archief van overledenen:

    • a. € 4,10 per persoon op wie het verzoek betrekking heeft, met dien verstande dat ten minste € 8,20 in rekening wordt gebracht;

    • b. € 3,75 per persoon op wie het verzoek betrekking heeft, indien het verzoek betrekking heeft op meer dan honderd personen.

Leo Bijl - 28 sep 2015 - 13:24


Everardus, de aantallen aanvragen worden verantwoord in de jaarverslagen; die staan ook ergens op de site. Er is wel enige daling op dat punt. De overlijdensregisters schuiven immers geleidelijk op. Digitalisering wordt wel overwogen voor de oude kaarten, ze vermelden dat ook ergens, in de andere draad heb ik er ergens een link voor.

Leo Bijl - 28 sep 2015 - 13:30Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu