stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Europa » Gezocht doop en voorouders Thomas Hensleij (? Londen ca 1695) [opgelost]


Profiel afbeelding

Er is nu een mooie scan beschikbaar van de huwelijksproclamaties van Thomas Hensleij en Hendrikje van Keulen:

Archief: 5001 - Archief van de Burgerlijke Stand: doop-, trouw- en begraafboeken van Amsterdam (retroacta van de Burgerlijke Stand)
Inventarisnummer: 854 - Proclamatieboek van de Nieuwe Kerk

Zie http://archief.amsterdam/AQ/6R-64161
En dan bladeren naar scan KLAG 06479 000067 (rechter blad). Op de hieraan voorafgaande scan staan de data van de drie proclamaties.

Fred van Deelen

Dank je wel, Fred, die had ik nog niet! Ik ga hem gauw 'binnenhalen'.

Bedet

[Een beetje flauw van me : een link naar de scan van FS van deze inschrijving staat in mijn reactie van 30 apr 2018 om 13:06, maar ook ik vind de SAA scan mooier hoor.]

Peter S2

Niet flauw hoor.... het was een serieus antwoord. Ik heb van meerdere scans (van personen in mijn stamboom) zowel de fs-scan als de scan van een andere instantie in mijn bestanden opgeslagen. En in dit geval had ik de fs scan dus al wel, maar jouw nieuwe aanwinst niet! Ik geef toe, een beetje een afwijking van mij, maar sommige scans zijn idd beter! 

Bedet


@Peter: De scan die jij had gevonden was voor mij de inspiratie om het Stadsarchief te vragen om dit boek te digitaliseren :)

Fred van DeelenPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu