stamboomforum

Forum logoHelpdesk » fictief persoon toegevoegd aan stamboom, wil het verwijderd zien opgelostProfiel afbeelding

Betreft Genealogie Online (via Chrome browser) op adres https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs/I17120.php

Dit is vervolg op een eerder vraag.  https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/87195/0 die dus niet helemaal opgelost is. De beheerder M.Jacobs van Stamboom Jacobs heeft op het profiel van Josephina Gerdina Hogeweij (1930-2013) een dochter toegevoegd. Ook al staat er geen naam bij, ik wil het perse verwijderd zien. Ik heb nooit een zus gehad. De vergissing is een invulling op basis van het feit dat ik een ander email adres gebruikte met een andere voornaam en die ook die persoon opvoerde (dacht ik). Maar dat is al lang geleden. Maar hij reageert niet.

Op een andere genealogie Jacobs ook van hem staat het wel goed https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/I24779.php. Hij heeft alle kinderen verwijderd. En op Genealogie Van Zanen » Josephina Gerdina Hoogeweij (1930-2013) https://www.genealogieonline.nl/genealogie-van-zanen/I6000000012630980326.php staan er precies goed drie zoons.

Hoe kan ik dit laten verwijderen, regaeer a.u.b.

Diederik Mooij - 15 mar 2023 - 17:19 (laatst bijgewerkt 15 mar 2023 — 17:19 door auteur)

Beste mijnheer Mooij

De door u gemelde fout doet geen inbreuk op de AVG want er worden geen persoonsgegevens getoond. Het lege vakje kan dus niet op grond daarvan verwijderd worden. En het is natuurlijk ondoenlijk voor Bob Coret om zich bezig te houden met alle fouten die op genealogieonline worden gezet. 

sprangers - 15 mar 2023 - 22:50 (laatst bijgewerkt 15 mar 2023 — 22:53 door auteur)

De betreffende gebruiker heeft gereageerd op de andere vraag https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/87195/0 Weet u beste heer Sprangers hoe Michael zijn tweede stamboom kan verwijderen. Zie de link?

Diederik Mooij - 16 mar 2023 - 17:18 (laatst bijgewerkt 16 mar 2023 — 17:18 door auteur)

Ik heb inderdaad gezien dat de gebruiker heeft gereageerd op uw andere vraag. Ik denk dat hij t.z.t. van de helpdesk wel antwoord krijgt hoe hij zijn oude stamboom kan laten vervallen; ik ga daar niet over. Maar als ik u was zou ik het hiermee maar bij laten zitten. Door uw uitgebreide, aanhoudende vraagstelling heeft u intussen zelf al veel meer van uw eigen persoongegevens prijsgegeven, dan uw hele 'probleem' met een onbeduidend leeg vakje, ooit kan bewerkstelligen. 

Ik heb nóg een tip voor u: Uw profielbeschrijving begint met "Helemaal onderaan hopelijk drie sites...". Zou u dat niet beter kunnen wijzigen in: "Hierboven, onder de knop 'Toegevoegde/favoriete websites' vindt u drie sites..."

sprangers - 16 mar 2023 - 18:00

Is uw probleem opgelost / vraag beantwoord?

Wilt u dan onderaan uw bericht klikken op 'Markeren als opgelost'?

Zo nee, wilt u ons dan laten weten wat er nog misgaat?

Yolanda Lippens - 24 mar 2023 - 13:32

Yolanda Lippens - gisteren - 13:32:

Is uw probleem opgelost / vraag beantwoord?

Deze discussie is dubbel, zie:

 https://www.stamboomforum.nl/subfora/4/2/87195/0/ongevraagd_openbaar_maken_van_genelogische_gegevens_levende_personen

Vriendelijke groeten,

Carl

Carl73 - 25 mar 2023 - 10:23

aan Yolanda Lippens

Nee deze vraag is niet opgelost. 

Gaarne de fictieve dochter van Jos Mooij verwijderen zie https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs/I17120.php Wilt u perse het trouwboekje van mijn moeder zien waarop ik wel en geen dochter staat of neemt u van mij aan dat het zo is?

Ik heb nooit een zus gehad en mijn vader en moeder.nooit een dochter 

aan Carl

wat betreft dubbele discussie. Het zijn twee gescheiden aspecten. De andere discussie gaat over de openbaarheid, dat gedeelte is opgelost, maar Bob Coret fixeert zich op die openbaarheid en doet niets, vandaar dat ik een andere vraag discussie opende. Deze gaat er over dat er nog een dochter staat en dat vind ik ook storend, want het is onwaar. Dus verwijder de dochter a.u.b. 

Een derde aspect kwam naar voren vanuit de beheerder Michael Jacobs belgië. Hij wil de hele stamboom waar de fictieve dochter in voorkomt verwijderd zien. En heeft dat gepost bij de andere vraag. Daar wordt blijkbaar niet op gereageerd. Ik heb geadviseerd een aparte vraag te posten, maar hij doet dat weer niet.

zucht zucht zucht

Los het op a.u.b. het lijkt me eenvoudig. Assisteer Michael Jacobs ik het verwijderen van desbetreffende stamboom

bij voorbaat dank

Diederik Mooij - 26 mar 2023 - 13:39 (laatst bijgewerkt 26 mar 2023 — 13:41 door auteur)

Ik hoor graag welke publicatie verwijderd zou moeten worden.

Als het gaat om https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/ deze is gisteren nog ge-update, dus de auteur heeft dus toegang tot deze publicatie en kan deze dus ook zelf verwijderen.

Bob Coret - 6 apr 2023 - 15:08

het gaat om deze: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs/  die verwijderd mag worden van Michael Jacobs

en niet deze: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/  

Diederik Mooij - 19 apr 2023 - 19:35

Geachte heer Bob Coret,

Kunt u a.u.b. omdat de beheerder geen toegang meer heeft tot zijn stamboom, de abusievelijke geplaatste maar nooit geboren dochter van Josephina Gerdina Hoogeweij https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs/I17120.php  van de stamboom weg halen, of de beheerder toegang geven of zoals de beheerder zelf verlangt de hele stamboom te verwijderen. omdat deze ook dubbel is. Het gaat dus om deze: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-jacobs/   die verwijderd mag worden van Michael Jacobs zelf de beheerder en niet deze: https://www.genealogieonline.nl/stamboom-michael-jacobs/   Na 7 1/2 week is het nog niet opgelost. U heeft toestemming van de beheerder, zie bericht van Michael Jacobs belgie - 20 apr 2023 - 09:26 in de andere eerste discussie

Wat let u? Willig a.u.b. mijn verzoek in.

bedankt

Diederik Mooij  

Diederik Mooij - 30 apr 2023 - 21:27 (laatst bijgewerkt 30 apr 2023 — 21:34 door auteur)


Beste heer Mooij, 

Bob Coret heeft u zojuist een mail gestuurd. Als het voor u is opgelost, wilt u dit topic dan op Opgelost zetten?

Yolanda Lippens - 8 mei 2023 - 13:20De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu