stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 1241

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Foto uit het album van mijn moeder, Jeanne de Wildt geboren 1933 te Amsterdam

Vraag over deze afbeelding gesteld

Middelste bruidsmeisje is Jeanne de Wildt.


Wie zijn de anderen en wiens bruiloft was het?

Steekwoord(en)

Bruiloft Amsterdam de Wildt 

Vraagsteller

Marja Jong





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Als het middelste meisje Jeanne de Wildt is, dan is bijna met zekerheid te zeggen dat de vrouw rechts van haar haar moeder is met waarschijnlijk een broertje op schoot. Als ik het juist inschat, dan is de jonge dame ongeveer 14 jaar, dus zou ik uitkomen op 1947. Ik ben bang dat ik je niet verder kan helpen, maar mijn sterke vermoeden is, dat het bruidsmeisje een zusje is van de twee andere kinderen op de foto. Als Jeanne hier een jaar of 13 is, dan schat ik de dame met het donkere haar een jaar ouder en het jongetje ongeveer op 9 jaar. Met een gezinskaart zou deze informatie duidelijk moeten worden.

E de Bruin

Jeanne de Wildt is mijn moeder en de vrouw en het jongetje zijn niet haar moeder en broertje. Inmiddels ben ik er achter dat het jongere meisje het nichtje van mijn moeder is, Truusje de Wildt. De vrouw en het jongetje zouden haar moeder en broertje kunnen zijn, Lambtertha van Breemen en Hans de Wildt. Maar in ieder geval bedankt voor het meedenken!

Marja Jong

Inmiddels weet ik wie de personen op de foto zijn. V.l.n.r. Truus van Breemen, Truusje de Wildt, Jeanne de Wildt, Lamberta de Wildt-van Breemen en op schoot Hans de Wildt (4 jaar). De foto is genomen op het huwelijk van Willy de Wildt en Joe Clifford oktober 1946. Deze informatie heb ik gekregen van Truusje de Wildt.

Marja Jong

Heeft u ook een suggestie?