stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 1440

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Het zijn mensen uit Amerika, misschien dat hun van Nederland naar Amerika immigreerden.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Tussen welke jaartallen is deze foto gemaakt? Reageer A.U.B.

Steekwoord(en)

Amerika Renville Klant 

Vraagsteller

Jeremia

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 5 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Ik kan niks over de persoon (G. H. Graver) vinden. Waarschijnlijk is dit een redelijk voorname familie, waarvan de foto van 1880-1900 stamt.

Leander Schoormans

Mits even Googlen op "+craver renville" vond ik dat het gaat om een foto door de fotograaf C. H. Craver die volgens de Directory of Minnesota Photographers (http://www.mnhs.org/people/photographers/C.htm) actief was in Renville in 1898-1899. Je kan ook proberen om contact op te nemen met een nakomeling van de fotograaf op http://boards.ancestry.co.uk/localities.northam.usa.states.minnesota.counties.renville/386.1/mb.ashx Hij weet misschien meer.

Peter Eyckerman

Hartelijk bedankt voor de info Peter, ik heb meteen contact opgenomen met haar. Ik weet inmiddels dat de vrouw de zus is van mijn betovergrootmoeder die naar amerika is emigreert.

Jeremia

Bij het CBGkunnen ze precies nakijken van wanneer de foto is.Had zelf een foto dacht dat het de neef van mijn Oma was maar bij het CBG vertelde ze dat de foto ouder was ,dus is het de broer van mijn Oma.Proberen waard

Nanneke

In Amerika zijn nog heel veel registers van fotografen beschikbaar met namen van gefotografeerden. Dus heb je geluk gehad. Helaas is hier in Nederland volgen mij helemaal NIETS meer te vinden. Dus ook als een foto een nummer heeft, valt niet meer te achterhalen om wie het gaat, tenzij er wat info op geschreven is.

H van den Berg

Heeft u ook een suggestie?