stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » De link tussen molenaar en molen wordt niet gemaakt. [opgelost]


Profiel afbeelding

Meneer Coret, Ook bij mij in de stamboom Schenk Zaanstreek heb ik getracht de link te plaatsen naar de molen "de Schenker" die toebehoorde aan Jan Dirksz. Schenk geboren in 1645. Ik heb het "-" er niet tussenstaan zoals bleek bij de vraag van de heer de Klark en heb geprobeerd met het Ten Bruggencate nummer: 04910 H zowel als met 04910H, met 04910 h en 0410h maar nog geen resultaat.

Ik hoop dat U mij kunt helpen,

Gerrit Jouke Schenk

Beste heer Schenk, ik heb uw bericht even gekopieerd naar onze interne Servicedesk. We gaan er naar kijken.

Yolanda Lippens


Meneer Schenk,

Als ik kijk op https://www.genealogieonline.nl/stamboom-schenk-en-verstappen/I0295.php dan zie ik dat het Ten Bruggencatenummer in de notitie (onder aan de pagina) wordt herkend. Maar omdat dit een algemene notitie is wordt de persoon niet herkend als molenaar van deze molen. Daarvoor moet het Ten Bruggencatenummer in de notitie bij het beroep veld staan.

Ik zie dat u op bovengenoemde pagina als beroep "Molenaar. 00890 B" heeft ingevoerd. Dit zou echter moeten zijn beroep "Molenaar" en in het notitieveld bij het beroep de tekst "Ten Bruggencatenummer 00890 B" (de tekst "Ten Bruggencatenummer" is van belang).

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu