stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Probleem op genealogieonline.nl? [opgelost]


Profiel afbeelding

Als ik op genealogieonline.nl in de zoekbalk een naam intik en vervolgens op de knop druk, kom ik niet op de pagina van die persoon maar in de lijst met achternamen. Is er een probleem?

T. Veth

Beste Ton, als ik mijn naam Lippens invoer dan krijg ik een overzicht met personen die zo heten en daarachter de stamboom waar zij toe behoren. Dat is ook de bedoeling. Je kunt hier alleen op achternaam/familienaam zoeken.

Yolanda Lippens

Hallo Yolanda,

Het gaat me niet om het algemene zoekscherm, maar om de zoekbalk in de individuele publicatie. Zie mijn publicatie op: https://www.genealogieonline.nl/genealogie-veth/ . Als je daar in de zoekbalk een naam intypt, kom je (ik althans) in een lijst met achternamen terecht en niet bij de desbetreffende persoon.

T. Veth

Wanneer ik in uw publicatie huib invoer, dan verschijnt er een lijst van personen met voornaam Huib/Huibert.
druk ik echter op <enter>, dan verschijnt de gebruiksaanwijzing:

Typ in het invoerveld de beginletters van de voor- of achternaam (minimaal 3 letters). Er verschijnt dan een lijst met namen uit de publicatie. Klik nu op de gewenste naam om de persoon te selecteren

mvg - Dirk

Dirk Claessens

Ook ik heb sinds een paar dagen problemen met de zoekfunctie op de homepage.

Op mijn homepage https://www.genealogieonline.nl/genealogie_mostert/ kan ik een persoon zoeken door zijn naam in te typen, eventueel de juiste persoon te kiezen, en daarna te bevestigen door op de knop "ga naar persoon" te klikken. In plaats van de gegevens van de gezochte persoon krijg ik momenteel steeds overzichten te zien van alle achternamen in mijn genealogie die met de letter A beginnen. Dit is duidelijk fout en erg hinderlijk.

Kan Bob Coret hier naar kijken en dit verbeteren?

Met vr. gr. Sim Mostert 

Sim Mostert

Ik heb de functie van het "Snel zoeken" veld gerepareerd (deed het inderdaad niet goed sinds ik daar vorig weekend een aanpassing aan had gedaan).

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Fijn! Bedankt!

T. Veth

Helaas in mijn stamboom worden nog steeds geen geboorte huwelijks en overlijdens datums vermeld...

Toch lastig als er 15 x Jan Martens in voorkomt..

j.w.martens

Ik sluit me bij de vorige schrijver aan voor wat betreft 1 van mijn 6 genealogieën.

Bij 5 genealogieën worden het geboortejaar en het overlijdensjaar weer vermeld, alleen bij de Genealogie Pot en Smit ontbreekt elk jaartal.

De Genealogie Pot en Smit heb ik gisteren ververst, de overige meerdere dagen geleden.

Met vr. gr. Sim Mostert

Sim Mostert

Ook bij mij eergisteren ververst.

Sindsdien ging het fout..

Hierna nog zeker 6x GEDCOM opgestuurd, maar helaas...

Misschien dat Bob Coret hier wat mee kan ??

j.w.martens

Goedendag Heer Coret

Het probleem zit in de zoekactie van personen.

Als ik naar mijn "Stamboom Martens IJsselstreek" Google dan er wordt gevraagd: zoek een naam binnen deze publicatie, als ik daarna vraag naar: Jan Martens komen er 12 personen naar voren, helaas zonder geboorte en overlijdens datums...Dit is erg verwarrend.

Ik hoop dat U dit probleem kunt oplossen

vr gr J W Martens

j.w.martens


Ronald MouritsPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu