stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Auteur overleden?


Profiel afbeelding
Hoi ik heb een vraag ik heb jaren geleden iemand geholpen met zijn stamboom, dus ook mijn stamboom om hem completer te maken Maar ik kan al jaren geen contact krijgen met hem dus ik heb het vermoeden dat de beste man misschien niet meer in leven is Dus is mijn vraag hoe kan ik nu verder om "onze" stamboom aan te passen, updaten? Groet Mart Ouwens

Mart Ouwens

Beste heer Ouwens,

Dat is een lastige vraag. Want als u niet zeker weet dat de persoon is overleden, kunnen wij ook niets voor u betekenen. Met een bewijs van overlijden zouden wij de stamboom kunnen verwijderen of het profiel kunnen aanpassen met 'wijlen'.

Misschien kunt u de stamboomhouder op andere manieren benaderen? Staat de stamboom misschien nog op andere locaties, of kunt u hem vinden op Social Media?

Als u levende personen of nazaten zoekt, kunt u dit doen via Google, Social Media, de Telefoongids Nederland of telefoongidsen buitenland. Of vraag een persoonskaart aan bij het CBG van een overleden ouder.

Yolanda Lippens

Hoi ik heb ook al een paar jaar geleden het profiel gevonden op Facebook maar ook geen reactie terug gehad en ook familie leden benaderd maar ook geen reactie De stamboom zou ik graag online willen houden want hij is zeer uitgebreid Mijn vraag was enkel eigelijk wat als de auteur is overleden kan iemand het dan nog aanpassen Groet Mart

Mart Ouwens


De enige personen die het nog kunnen aanpassen zijn nabestaanden/familie die toegang hebben tot het account.

Wat is overigens de link naar de stamboom?

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu