stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Publicatie openbaar maken

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Hoe krijg ik mijn publicatie openbaar? In de mail die ik ontving staan allerlei links (ik heb ze allemaal geprobeerd), maar geen link om te accorderen zodat mijn publicatie openbaar wordt.

In de lijst van fora vond ik meer vragen hierover (ik ben blijkbaar niet de enige), maar geen oplossing voor mijn publicatie.

Met vriendelijke groeten,

Mary

Mary de Jaeger

Mevrouw De Jaeger,

Als u voor het eerst een GEDCOM bestand aanlevert ter publicatie op Genealogie Online dan ontvangt u van Genealogie Online een mail met als onderwerp "Publicatie '{naam van uw publicatie}' is geplaatst". In dit e-mail bericht vindt u informatie over privacy, beheer van uw publicatie, afbeeldingen, abonnementen en tenslotte een de paragraaf Akkoordverklaring:

Door op de "Ja, de publicatie mag openbaar" te klikken wordt de publicatie opgenomen in de index en in de zoekfunctie, zodat uw publicatie vindbaar is voor anderen.

 

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Geachte heer Coret,

De paragraaf "akkoordverklaring" zit niet in de mail, wel de andere punten die u meldt.

Zou het wellicht kunnen zijn dat dit niet de eerste keer is dat ik een gedcom bestand aanlever op Genealogie Online? In het verleden heb ik onder hetzelfde emailadres een gedcom aangeleverd en die publicatie was gewoon openbaar. Die gegevens heb ik ruim een jaar geleden verwijderd.

Nu heb ik mij afgelopen week weer opnieuw aangemeld en daarbij bleek dat mijn emailadres nog bekend was. Ik heb toen een gedcom aangeleverd en dat is goed verwerkt, op de publicatie na. 

Met vriendelijke groeten,

Mary

Mary de Jaeger

Geachte heer Coret,

Graag zag ik dat mijn publicatie openbaar wordt gemaakt of stuurt u mij een correcte mail met de paragraaf "akkoordverklaring" (die zat er niet bij!!).

Op mijn vorige reactie heb ik niets vernomen, ik hoop nu wel ...

mvg,

Mary de Jaeger

Mary de Jaeger


Dag Mary, ik heb precies hetzelfde probleem (kreeg geen link naar een akkoordverklaring). Ik ga nu de 'publicatie' (die ik dus niet openbaar kon maken) maar ongedaan maken, en het hele proces nog eens doorlopen. Als dat werkt zal ik het je laten weten.

 

Met vriendelijke groet,

F. Hijink.

Frederique HijinkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!