stamboomforum

Forum logoFora » Genealogie Online » Problemen met openbaarheid personen

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Via Aldfaer maak ik een gedcom bestand aan en gebruik dit om mijn stamboom regelmatig aan te passen. Maar telkens na een update zijn de mensen, die ik in het verleden openbaar heb gemaakt, weer onzichtbaar. Kijk op de pagina om de openbaarheid aan te passen, dan staat iedereen op zichtbaar, wat dus niet klopt. Maak ik ze nu eerst niet openbaar en daarna zet ik ze weer op openbaar, dan zijn ze voor iedereen wel weer zichtbaar. Maar het gaat om ruim 200 personen en dat is dus niet te doen. Is er een eenvoudigde oplossing of doe ik iets verkeerd? In Aldfaer heb ik de instelling "Indien niet publiceren" op "toon alleen voor- en achternaam" staan.

Gerrit Koster

Ja ik heb even gekeken en het klopt helemaal wat je zegt het werkt nu Gerrit.

Probleem is nu verholpen weer wat bijgeleerd:)

Esther Lijzenga

Het probleem wordt alleen maar groter want de link bevat een virus, werd gelukkig wel door virusscanner herkent.

 

Han Lijster

Han Lijster

Eshter bedankt voor je antwoord, maar kun je aangeven welke versie van Aldfaer wel goed is. Gezien het antwoord van Han haal ik het bestand liever bij Aldfaer op.

Gerrit Koster


Intussen wat gevonden bij Aldfaer. Men verwijderd de cfg-file maakt een nieuwe aan waarna het goed zou zijn. Maar ik denk dat het probleem is gekomen bij de invoering bij Aldfaer van de "Online diensten" en hier staat een vinkje bij Privacy. Dit vinkje heb ik verwijderd en het lijkt erop dat het nu goed gaat.

Gerrit KosterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!