stamboomforum

Forum logoFora » Genealogie Online » Uploaden van een foto

Beste Bob,

Het lukt mij sinds kort niet om één bepaalde foto te uploaden, terwijl deze al een paar jaar in de stamboom stond, maar plotseling niet meer wordt gevonden.

Na diverse pogingen via de GEDCOM en daarna de update gaf aan 3x try wordt deze foto niet geupload.

Toch komt deze foto voor in de Afbeeldingen van Publicatie Beheer en het juiste pad is in de GEDCOM, maar hij wordt niet bij de betreffende persoon geplaatst

Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

mvg

Bert

Bert Severijn

Beste Bert,

Om welke foto (in welke publicatie) gaat het?

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Beste Bob,

Het gaat om Joël Justin Andries Tilly in stamboom Severijn.

mvg

Bert Severijn

Bert Severijn

Bob,

Bij controle zie ik dat er nergens meer foto's staan gepubliceerd op de stamboom, maar bij beheer is dit niet aangegeven, alleen de foto van de persoon hierboven is aangeduid.

mvg

Bert Severijn

Bert Severijn

Bert,

Ik zie in de afbeeldingengallerij gewoon foto's staan? 

Ik ben nu met je publicatie bezig, dus het kan zijn dat de afbeeldingen even weg waren...

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Bert,

De missende foto wordt weer getoond, zie https://www.genealogieonline.nl/stamboom-severijn/I159.php

Het had te maken met de ë in de bestandsnaam.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Bob,

Er staat nog steeds dezelfde naam in Beheer foto's.

Is het zo dat de geuploade foto's niet bij de betreffende personen op de stamboom pagina worden geplaatst ?

 

mvg

Bert

Bert Severijn

Bert,

De foto in kweste werd niet goed getoond, maar dat heb ik gecorrigeerd. Dat de naam van de foto in de "Ge-upload, niet gekoppeld" lijst blijft opduiken is vreemd (ga er weer naar kijken), maar de foto wordt dus wel getoond.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Beste Bob,

Ik ben er enige dagen tussenuit geweest, maar ik zag vandaag bij openen van mijn stamboom, dat bij een aantal willikeurig gekozen personen de desbetreffende foto's zijn geplaast.

Hiermede is het probleem opgelost waarvoor mijn hartelijke dank. Zat het probleem in het programma of heb ik iets mis gedaan?

Met vriendelijke groet,

Bert Severijn

Bert Severijn




Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!