stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Fouten in je Gedcom

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Beste Bob,

Er is iemand die klaagt dat zijn fouten die verbeteerd zijn, nog steeds in zijn nieuwe Gedcom voorkomen.Ik heb al jaren de zelfde probleem. Hoe is het mogelijk als de oude Gedcom wordt deleted en de nieuwe wordt ingevoerd, dat de fouten er nog steeds in staan? Bijv; mijn vader Paulus Nicolaas Kruijer is niet gestorven in Weesp. maar in een ziekenhius in Amsterdam.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Paulus Kruijer

Paulus Kruijer

Beste Paulus,

Of bepaalde informatie wel / niet in een GEDCOM bestand staat kunt u ook zelf bekijken. Open het GEDCOM bestand in bijvoorbeeld Notepad (of Kladblok in het Nederlands) en u ziet alle genealogische informatie in het redelijk leesbare GEDCOM formaat.

Maar, waar het bij u denk ik mis gaat is het feit dat u 3 publicaties heeft. In elk van deze publicaties komt uw vader voor, waarbij in "Stamboom Kruijer-Sloot" als overlijdensplaats Amsterdam is, maar in de andere 2 publicaties is dit Weert. Het is dus een kwestie van de andere 2 publicaties bijwerken met een nieuwe GEDCOM (of deze publicaties verwijderen als deze in "Stamboom Kruijer-Sloot" tezamen zijn gekomen).

Hieronder de links naar uw vader in uw 3 publicaties:

mvg,
Bob Coret

Bob Coret


Beste Bob,

 

Ik heb zelf nooit mijn stamboom verdeelt in drieen. Vanaf het begin stuur ik een GEDCOM naar U. Dat is "Kruijer-Sloot" Hoe ik de drie stambomen in een moet krijgen, dat weet ik niet. De plaats waar mijn vader gestorven is, is een voorbeeld. Er staan veel meer fouten in, die ik al lang geleden hebt verbeteerd.

 

De hartelijke groeten,

 

Paulus Kruijer

Paulus KruijerPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!