stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Mutatie: Albert Lourens Kuipers, geboren dd. 04 december 1968, overleden 23 augustus 2015

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

L.S.,

Voor zover ik heb gelezen, is het overlijden van onze zoon niet vermeld. Het betreft Albert Lourens Kuipers, geboren dd. 04 december 1968, overleden 23 augustus 2015, gewoond Ketelweg 2, Buitenplaats H 105 Ketelhaven, gem. Dronten.

Met vr. gr. H. Kuipers 

Hiddo Kuipers

Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van uw zoon op zo'n jonge leeftijd. Waar zou het overlijden van uw zoon vermeld moeten staan? Kunt u aangeven op welke website/pagina dat zou moeten zijn?

L. Loef


Geachte heer Kuipers,

Uiteraard ook namens de overige Stamboomforum-lezers onze wensen aan u, voor sterkte en kracht in deze moeilijke tijden; het verliezen van een kind is het ergste wat een ouder kan overkomen. Onze deelneming, alsnog, bij dit zware verlies.

Misschien bedoelt u, met uw opmerking, de gegevens van uw zoon Albert Lourens die zijn vermeld op de internetsite GenealogieOnline, inderdaad net als het Stamboomforum een project van de heer Coret?

U kunt in dat geval het beste even contact opnemen met de beheerder van deze pagina "Stamboom Flantua", en wel door het invullen en verzenden van uw opmerkingen via deze contactpagina :  https://www.genealogieonline.nl/stamboom-flantua/contact.php?over=Albert%20Lourens%20Kuipers%20%5bI61%5d

Wij wensen u veel sterkte.

Met vriendelijke groet, Dimitri Vlas

Dimitri VlasPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!