stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » RSS


Profiel afbeelding

Is er van deze groep ook een rss-feed?

Hans

https://www.stamboomforum.nl/mogelijkheden.php

Tenslotte kunt u gebruik maken van de webfeeds (RSS) van het Stamboom Forum. Door op het RSS icon ikoontje te klikken in het Stamboom Forum of in uw browser blijft u automatisch op de hoogte van nieuwe onderwerpen en reactie via bijvoorbeeld Google Reader, iGoogle of NetVibes.

(overigens zie ik het icoontje zelf nergens staan, maar dat ligt mogelijk aan mijn eigen browser-instellingen)

Uitgeschreven lid

Geen antwoord op de vraag, maar ik kom wel dit tegen

http://www.newslocker.com/nl-nl/branche/genealogie/rss/

De data moet dus wel ergens rondzwerven

Uitgeschreven lid

Op de genealogiepagina van Jan Keevel (een uitermate handige webpagina) staat een koppeling naar de  webfeeds. Kijk daar eens.

https://www.symbaloo.com/home/mix/genealogielinks1

mvg-Ben

Ben Wegman


Ik heb twee RSS feeds gevonden die werken: http://feeds.coret.org/StamboomForum en http://feeds.coret.org/StamboomForum2

Ik weet niet precies wat de selectiecriteria zijn voor beide feeds. Maar het lijkt een niet actief ondersteunde optie te zijn, want behalve de hier al eerder aangehaalde helptekst, wordt er verder op geen enkele pagina naar verwezen.

Dus het werkt zo lang als het werkt en ik denk niet dat je op veel ondersteuning in het geval van problemen hoeft te rekenen.

BoersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu