stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Aanknopingspunten [opgelost]


Profiel afbeelding

De nieuwe interface voor aanknopingspunten ziet er prima uit, met meer mogelijkheden in de filters. Helaas zijn de opties om te sorteren nu verdwenen; kennelijk is standaard gesorteerd op verschil aan informatie.

Als je elke maand een groot aantal aanknopingspunten hebt, is het wel handig als je ook op naam kunt sorteren. Tot vorige maand was dit mogelijk. Nóg mooier zou het zijn als deze sortering op naam dan ook nog echt op achternaam zou worden uitgevoerd.

Jan Verkade.

Jan Verkade

Het zou geweldig zijn als deze problemen worden aangepakt,

ben het eens met dhr Jan Verkade

j.w.martens


Geachte heer Bob Coret,

Deze maand weer 126 aanknopingspunten, waarvoor dank. Minder gelukkig ben ik met het ontbreken van enige reactie van uw kant op mijn suggestie van 4 december jl. Zo'n reactie zou bijvooorbeeld kunnen zijn:
- de sorteerfunctie is tegenwoordig op een andere manier bereikbaar, nl ........
- ik begrijp wat u bedoelt, maar kom er voorlopig nog niet aan toe.
- de vraag is mijns inziens volslagen onzinnig.
- wat u vraagt is momenteel niet mogelijk.
- .......(vult u zelf maar verder in)

Ik heb er niet zozeer moeite mee, dat er naar aanleiding van mijn opmerking niets is gebeurd, maar wel dat er geen enkele reactie op komt (behalve van iemand die mijn suggestie onderschrijft).

Met vriendelijke groet,
Jan Verkade.

Jan VerkadePlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu