stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » verkeerde publicatie


Profiel afbeelding

Mijn broer staat in de publicaties als overleden. Dat klopt niet want hij leeft gelukkig nog. Er staat geen datum van overlijden bij. Het vervelende is als andere het lezen krijgen ze de schrik van hun leven. Ook in leven zijnde personen mogen niet openbaar gemaakt worden. Ik ben er niet zo blij mee. Wat kan ik er doen?

Vriendelijke groet Koos Pas

Koos Pas

Meneer Pas,

Kunt u het adres opgegeven van de pagina op Genealogie Online waar de verkeerde gegevens van uw broer staan. Dan kan ik kijken waarom hij als overleden wordt vermeld.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret

Goeden avond, het gaat om Gerrit Jacobus Cornelis Pas. Geboorte datum 15 april 1943. In andere stamboom publicatie met hetzelfde ged.com staat het wel goed. Vriendelijke groet, Koos Pas.

Koos Pas


Meneer Pas,

Als ik het GEDCOM bestand van uw publicatie bekijk (dat kunt u ook zelf doen door het te openen in Kladblok/Notepad) en uw broer opzoek dan zie ik dat in de regels over persoon @I59@  (uw broer) ook een DEAT regel (met 2 foto) voorkomt. Op basis van deze regel gaat Genealogie Online er vanuit dat hij is overleden. U kunt dit denk ik verhelpen door in uw stamboomprogramma de foto's weg te halen die gekoppeld zijn aan het overlijden gegeven.

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu