stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Verandering van de abonnementen


Profiel afbeelding

Beste leden,

Er is besloten om de opzet van de abonnementen te veranderen. Dit is inmiddels doorgevoerd, maar we zitten even in een grijs gebied(je) wat nog wordt opgelost.

Wat is er veranderd? Het abonnement voor Open Archieven was ooit begonnen als eenmalige betaling. Alle leden die dit tot 2 weken geleden voor hebben gekozen, blijft dit altijd gelden. Het staat op 10 jaar, maar dat wordt iedere 10 jaar weer uitgesteld. Het kan technisch nog niet om dit op oneindig te zetten. Maar hier wordt nog aan gewerkt.

Nieuwe leden hebben nu dus wel een jaarabonnement. We proberen natuurlijk de prijzen zo laag mogelijk te houden, maar de wijziging hebben we moeten doen om alles kostendekkend te houden. Het gaat ons dus zeker niet om de 'knikkers', we willen ook niemand 'misleiden', of iets 'stiekem of verkapt doen'.

Het was er nog niet van gekomen om dit openbaar te melden. Al met al zitten we nog wel in een overgangsperiode, want technisch betekent die splitsing van abonnement structuur ook nogal wat.

Verder is er ook een belangrijke verbetering doorgevoerd met 'stapelkorting' voor alle Coret diensten. Deze kan je nu bij het aanvragen per stuk aan en uit zetten. Dit is nu een stuk duidelijker opgezet waarbij mensen geen verwarring meer zullen krijgen door te denken dat ze ook een abonnement hebben op product A, terwijl ze alleen voor B betalen. De korting is hierbij 30% waarmee we vooral mensen willen motiveren om van alle mogelijkheden gebruik te maken tegen een zeer lage prijs. https://www.stamboomforum.nl/abonnement/

Kortom, als je ooit een onbeperkt abonnement hebt afgesloten dan blijft dit zo, en let niet op de datum.

Mocht je toch problemen ervaren met je account, stuur dan een bericht naar het Beheerteam, dan pakken we dit zo snel mogelijk op.

(Gelieve geen issues in deze post aanmaken.)

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu