stamboomforum

Forum logoOpen Archieven » zoeken in open archieven [opgelost]


Profiel afbeelding

Als ik een naam heb gezocht in open archieven en bijvoorbeeld 10 pagina's met resultaten heb gevonden en bijvoorbeeld op de derde pagina heb gekeken of dit de juiste persoon was en daarvan terugga kom ik niet terug op de derde pagina maar op de eerste pagina van de 10. dat is erg vervelend als het om een wat groter aantal pagina's gaat en dat was in het verleden ook niet zo.

Henk Wolkers

Hi Henk,

Ik heb dit zelf even getest op Firefox en Chrome, maar in beide browsers kom ik terug op de pagina waar ik vandaan kwam. Zowel bij het klikken op de knop als hieronder, als op de 'back' button van de browser.

Kan jij even kijken of er bij jou wel verschil zit? Ik vermoed dat als je de knop als hieronder gebruikt dat je dan wel weer op de goede pagina terugkomt.

Yolanda Lippens

Ik maaqk gebruik van Windows 7 met Firefox beide laatste versie. Ik heb vandaag weer geprobeerd hoe het ging en beide mogelijkheden geven nu de juiste oplossing, nl terug op de goede pagina.

Henk Wolkers

Beste Henk, dat is goed om te horen, maar ik wil je wel strikt adviseren om zo snel mogelijk over te stappen op Windows 10, de opvolger van 7, aangezien die versie niet meer wordt ondersteund en veel beveiligingslekken en problemen bevat.

Yolanda Lippens


Dag Yolanda,

ondersteuning van Windows 7 eindigt 14 januari 2020. Overstappen op Windows 10 heb ik indertijd geprobeerd maar telkens bleef dat op 99% steken, ook na 3 dagen wachten. Ben dus bang dat het een nieuwe PC wordt.

vr gr Henk

Henk WolkersPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!

Inloggen Registreer nu